Mohsen25 کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 971 امتياز: 35196 تشکر کرده: 184 تشکر شده 590 بار در 295 پست
محل سكونت: همدان
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 اسفند ماه ، 1389 12:22:58
موضوع مطلب: .::تغییر فرمت کول دیسک::.
دوباره سلام خدمت همه بروبچه های باحال و خوب این سایت
این ترفند رو که الآن میخونید رو نمیدونم که بلد هستید یا نه به هر حال من از این ترفند استفاده کردم و هیچ مشکلی برای کول دیسک خودم پیش نیومده.
همه میدانیم در ویندوز xp فرمت فلاش مموری ها فقط بطریق FAT32 انجام میگیرد اما با این ترفند ساده شما
میتوانید حافظه های فلاش خود را با NTFS فرمت نمایید این ترفند خصوصا برای کول دیسک های با حجم 8-16-32 گیگا بایت بسیار مناسب است و باعث بالا رفتن سرعت خواندن و نوشتن بر روی این حافظه ها خواهد شد.
توجه توجه : من این ترفند رو روی یک فلش مموری 2 گیگ برای شرکت Transcend و روی فلش مموری 4 گیگ یرای شرکت PNY اجرا کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد.
نحوه تنظیمات برای فرمت NTFSدر ویندوز XP:
ابتدا فلش مموری را به سیستم خود وصل کنید سپس بر روی ان کلیک راست کرده و روی گزینه properties کلیک کنید. سپس به قسمت hardware بروید. بعد فلش مموری را انتخاب کنید. و روی peroperties کلیک کنید. بعد به قسمت policies بروید و گزینه optimize for performance را انتخاب کنید.سپس ok کنید. در آخر هم روی فلش کلیک راست کنید و format را انتخاب کنید و در قسمت File System ، NTFS را انتخاب کنید.
Mohsen25 کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 971 امتياز: 35196 تشکر کرده: 184 تشکر شده 590 بار در 295 پست
محل سكونت: همدان
ارسال شده در:
سه شنبه، 3 اسفند ماه ، 1389 13:03:10
موضوع مطلب:
MR_Saeid مي نويسد:
این گزینه به صورت پیش فرض همیشه بوده و خواهد بود
مهندس جون همیشه FAT 32 پیش فرض بوده و هست اگه NTFS رو تنهایی خودت کشف کردی به جزء این ترفند بالایی ( رویه فلش مموری ) به ما هم بگو ما هم کمی مستفیض بشیم .