کاربرانی که برای این ارسال از 15231mohammad تشکر کرده اند SetarehShab
ahmadkhalili کاربر برنزی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 3 اسفند ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 564 امتياز: 20632 تشکر کرده: 38 تشکر شده 206 بار در 132 پست
محل سكونت: همدان
ارسال شده در:
پنجشنبه، 25 فروردين ماه ، 1390 07:47:59
موضوع مطلب:
برو پورت 80 سیستمت رو غیر فعال کن بعد باز هم امتحان کن
یا
برو طوی کنترل پنل روی گزینه ادمینستراتور تولز بعد گزینه ی سرویسیز رو انتخاب کن بعد برو اون گزینه رو ببین میتونی پیدا کنی(اگه پیداش کردی یک بار ریستارتش بکن)
یا
یک بار سیستم ریستوری بکن(تا اون جای که جا داره بیا عقب)
یا
طوی run یک عبارتی هستش برای تعمییر کردن ویندوزه میزنن (اون عبارت رو کامل یادم نیست ولی طوی همین مایه هاست sfc : scannow ) بزن بعد سی دی ویندوز رو هم بزار تا سیستم رو عیب یابی کنه _________________
کاربرانی که برای این ارسال از salar_kia تشکر کرده اند SetarehShab
SetarehShab مدير کل انجمن وضعيت: آفلاين 21 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7833 امتياز: 245284 تشکر کرده: 3405 تشکر شده 3562 بار در 966 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 25 فروردين ماه ، 1390 14:06:00
موضوع مطلب:
salar_kia مي نويسد:
مشکل از ویندوزته تابلوست edition هستش
نه سالار جون اگه مشکل از ویندوز بود چنین گیری نمیداد تا نیم ساعت پیش(نیم ساعت از موقعی که تاپیک روز زدم)درست بود کامی قات زد ریستارتش کردم و اینجوری شد دیگه.............
+++
احمد جون این روش هایی رو که گفتی + safe mode دوست بالایی امتحان کردم نشده فقط نمیدونم از طریق repair تو بوت جواب میده انجام بدم یا نه
من یه چیز رو متوجه نمیشم اونم اینه که گفته باید حذف یشه نمیدونم چجوری؟؟ _________________
hesam مدیر انجمن سخت افزار وضعيت: آفلاين 21 مرداد ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 3271 امتياز: 5000000 تشکر کرده: 2743 تشکر شده 2512 بار در 1133 پست
محل سكونت: تهــــــــــــــران
ارسال شده در:
پنجشنبه، 25 فروردين ماه ، 1390 14:39:27
موضوع مطلب:
SetarehShab مي نويسد:
salar_kia مي نويسد:
مشکل از ویندوزته تابلوست edition هستش
نه سالار جون اگه مشکل از ویندوز بود چنین گیری نمیداد تا نیم ساعت پیش(نیم ساعت از موقعی که تاپیک روز زدم)درست بود کامی قات زد ریستارتش کردم و اینجوری شد دیگه.............
+++
احمد جون این روش هایی رو که گفتی + safe mode دوست بالایی امتحان کردم نشده فقط نمیدونم از طریق repair تو بوت جواب میده انجام بدم یا نه
من یه چیز رو متوجه نمیشم اونم اینه که گفته باید حذف یشه نمیدونم چجوری؟؟
1]Open control panal.
2.]Open 'NETWORK CONNECTIONS'
3.]Right click on LAN and select 'Properties'
4.]Then where it says 'connection uses the following' click on'Client Services for Netware'
5.]Then press uninstall
روش 2:-
Start>Run>Regedit>OK.
Now navigate to the following key:-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
1]Open control panal.
2.]Open 'NETWORK CONNECTIONS'
3.]Right click on LAN and select 'Properties'
4.]Then where it says 'connection uses the following' click on'Client Services for Netware'
5.]Then press uninstall
روش 2:-
Start>Run>Regedit>OK.
Now navigate to the following key:-
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
and delete GinaDLL key.
دستت درست وحید جون روش اول از طریق lan عالی بود دستت درست _________________
کاربرانی که برای این ارسال از salar_kia تشکر کرده اند SetarehShab
SetarehShab مدير کل انجمن وضعيت: آفلاين 21 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7833 امتياز: 245284 تشکر کرده: 3405 تشکر شده 3562 بار در 966 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 25 فروردين ماه ، 1390 20:27:32
موضوع مطلب:
salar_kia مي نويسد:
من خودم وقت نکردم راهنمائیت کنم به شرلی جون گفتم راهنماییت کنه پس مشکلت حل شد...
نه بابا کدوم حل شد حل که نشد هیچ بدتر هم شد گفتم این از طرف ویحد نیست یکی بش گفته پس حدسم درست در اومد کار تو بود
میگن ادم نباید حرف همه رو باور کنه ها منم گول خوردم حرف وحید رو باور کردم البته وحید که حرف خودش نبود اگه بود که 1 بود حرف تو بود تو قالب وحید _________________
sherlock مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3220 بار در 1106 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 25 فروردين ماه ، 1390 20:42:22
موضوع مطلب:
همش تقصیره سالارهست خوب چراهنوزم از ایکس پی استفاده میکنین؟7 که بهترهست...این جوابم نقل قول آوردم به همین خاطرم گفتم امتحانش کن..میشه به حال اولشم برگردوند..جواب خودمایکروسافت هم که گذاشتم بهتربوداول روش خودمایکروسافت تست میکردی
ارسال شده در:
پنجشنبه، 25 فروردين ماه ، 1390 20:43:59
موضوع مطلب:
sherlock مي نويسد:
همش تقصیره سالارهست خوب چراهنوزم از ایکس پی استفاده میکنین؟7 که بهترهست...این جوابم نقل قول آوردم به همین خاطرم گفتم امتحانش کن..میشه به حال اولشم برگردوند..جواب خودمایکروسافت هم که گذاشتم بهتربوداول روش خودمایکروسافت تست میکردی
من کامیم پیر شده کمر نداره دیگه سون روش انداخت _________________