Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم افزار: تالار گفتمان

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس :: نمايش موضوعات - یه کمکی برسون bitdefender

یه کمکی برسون bitdefender

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> سوالات شما

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

ecan
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

وضعيت: آفلاين
24 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 671
امتياز: 32216
تشکر کرده: 43
تشکر شده 295 بار در 219 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 28 فروردين ماه ، 1390 20:52:41    موضوع مطلب: یه کمکی برسون bitdefender پاسخ همراه با اعلان

من وقتی می خوام bitdefender رو نصب کنم وقتی تو مرحله سوم روی 30 روز میزارم میگه شما از وقت 30 روزه استفاده کردید
من قبلا یه بار نصب کرده بودم ورژن قبلیش رو ولی سریع پاک کردم
الان چیکار کنم تا این ارور پاک شه تا بتونم مرحله نصب رو ادامه بدم
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  

akk
مدیر انجمن موبایل
مدیر انجمن موبایل

16 مهر ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 738
امتياز: 54050
تشکر کرده: 315
تشکر شده 1016 بار در 417 پست

محل سكونت: ITALY

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 28 فروردين ماه ، 1390 21:08:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باید بوسیله برنامه های مخصوص آنیستال کردن برنامه رو کلا آنیستال کنی.یکی از برنامه های خوب در این باره(your uninstaller) هست که در سه مرحله با دقت تمام برنامه رو آنیستال میکنه.علت اصلی این خطا اینه که چون فایل های بیتدفندر در درون ریجستری جا خوش کردن Laughing
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از akk تشکر کرده اند mm222

ecan
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

24 آبان ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 28 فروردين ماه ، 1390 22:33:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

نصب کردم ولی بیت رو پیدا نمی کنه
حالا جی؟ Surprised

hossain1366
خودمونی شده
خودمونی شده

23 فروردين ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 292
امتياز: 7706
تشکر کرده: 1
تشکر شده 124 بار در 106 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 28 فروردين ماه ، 1390 22:47:04    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام دوست عزیز اکثر انتی ویروس ها بعد از حذف یک سری از اطلاعاتشون رو به صورت مخفی توی سیستم نگهداری میکنند که نرم افزار ها معمولا اونا رو پیدانمی کنند و نمیشه حذفشون کرد گاهی اوقات وقتی بخوای انتی ویروس دیگه ای نصب کنی اونو پیدا میکنه و ازت میخواد تا کامل حذفش کنی که اگه okرو بزنی خودش واسه تو این کارو انجام میده و این مشکل برطرف میشه
بازگشت به بالا

akk
مدیر انجمن موبایل
مدیر انجمن موبایل

16 مهر ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 28 فروردين ماه ، 1390 22:55:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اگه همون اولین بار که پاک کردی از یور آنیستال استفاده میکردی این اتفاقا رخ نمیداد.
الان بهترین کار اینه که ویندوز رو عوض کنی.چون فایل های رجستری پر از کدک های زیرو درشت بیتدفندر شده.

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

ecan
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

24 آبان ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 28 فروردين ماه ، 1390 23:48:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

akk مي نويسد:
اگه همون اولین بار که پاک کردی از یور آنیستال استفاده میکردی این اتفاقا رخ نمیداد.
الان بهترین کار اینه که ویندوز رو عوض کنی.چون فایل های رجستری پر از کدک های زیرو درشت بیتدفندر شده.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad
خوب چه کاریه یه انتی ویروس دیگه نصب می کنم
بهتر از اینه که 1000 تا نرم افزار رو دوباره نصب کنم Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
بازگشت به بالا

ecan
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

24 آبان ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 00:05:50    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

درایو d من یه فایل بیت هست پاک نمیشه فکر کنم خودش باشه
یه مدیر پیدا نشد کمک کنه اخر

akk
مدیر انجمن موبایل
مدیر انجمن موبایل

16 مهر ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 01:23:39    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ecan مي نويسد:
akk مي نويسد:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crying or Very sad
خوب چه کاریه یه انتی ویروس دیگه نصب می کنم
بهتر از اینه که 1000 تا نرم افزار رو دوباره نصب کنم Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

اگه یک آنتی ویروسه دیگه نصب کنی فایل های ریجستری بیش از پیش در گیر میشن و خیلی سرعت ویندوز میاد پایین.اگه باور نداری یک آنتی ویروس دیگه نصب کن تا متوجه شی که چقدر سرعت کند میشه وانجام عملیات ها وهمچنین لود ویندوز کند میشه

akk
مدیر انجمن موبایل
مدیر انجمن موبایل

16 مهر ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 01:26:07    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ecan مي نويسد:

هرکاری که انجام بدی نمیتونی فایل هارو از ریجستری پاک کنی.چون قابل ویرایش نیستن و زمانی که فایلی واردشون بشه دیگه تا عوض کردن ویندوز راه برگشتی ندارن

sherlock
مدیر ارشد دلتافوکس
مدیر ارشد دلتافوکس

23 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5260
امتياز: 414990
تشکر کرده: 3260
تشکر شده 3220 بار در 1106 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 01:53:18    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خوب شمانگفتی ورژنش چی هست؟آنتی ویروس هست یاسیکوریتی؟همین بیت دفندرهست که تو سایت گذاشته شده؟چنتانرم افزارهست برای پاکسازی کامل واسکن..همش رو امتحان کن!مشکل تواینجاست قبلی روپاک کردی ومهلت 30 روزتم تمام شده!یه کرک الان دم دستمه ولی به صورت trial rest هست..لینکشم برات میذارم .ازسیستمت پشتیبان داری؟اگر ازایناجواب نگرفتی یاباید سیکوریتی جدیدنصب کنی یابایدویندوزعوض کنی یادنبال کرک بهترویالایسنس اورجینال باشی..حالافعلااین روش ها روامتحان کن جواب نگرفتی فعلایکم خستم شایدبعد یه لایسنس یاکرک یاروش بهتربرات پیداکردیم..

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب  

ecan
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

24 آبان ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 10:28:51    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

akk مي نويسد:
ecan مي نويسد:

هرکاری که انجام بدی نمیتونی فایل هارو از ریجستری پاک کنی.چون قابل ویرایش نیستن و زمانی که فایلی واردشون بشه دیگه تا عوض کردن ویندوز راه برگشتی ندارن

جدا
من اویرا و اواست و کسپر و بیت و مکافی و چند تا انتی ویروس دیگه همه رو با این سیتمم امتحان کردم
بازگشت به بالا

akk
مدیر انجمن موبایل
مدیر انجمن موبایل

16 مهر ماه ، 1389

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 29 فروردين ماه ، 1390 11:21:58    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ecan مي نويسد:
akk مي نويسد:
ecan مي نويسد:

جدا
من اویرا و اواست و کسپر و بیت و مکافی و چند تا انتی ویروس دیگه همه رو با این سیتمم امتحان کردم

اگه همرو همش پشت سر هم نصب کردی و بعد پاک کردی که هیچ فایده برات نداره و فقط سیستم رو بیهوده مشغول کردی

کاربرانی که برای این ارسال از akk تشکر کرده اند salar_kia
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> سوالات شما

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت