کاربرانی که برای این ارسال از sherlock تشکر کرده اند a_tabaei
BIG-BOSS مدیر انجمن بازی وضعيت: آفلاين 9 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2714 امتياز: 139056 تشکر کرده: 778 تشکر شده 1004 بار در 468 پست
محل سكونت: مشهد پایتخت معنوی ایران
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 ارديبهشت ماه ، 1390 07:36:45
موضوع مطلب:
sherlock مي نويسد:
BIG-BOSS مي نويسد:
sherlock مي نويسد:
یه مقدار شبیه بازی سامورایی (Soul of the Samurai) پلی استیشن سونی هست!ولی آن فرق داره و دو تا شخصیت داشت که یکیشم دختر هست.
تشکر یادت رفت
دانلود نکردم که؟از رو عکسش گفتم.. بازیش یکم بچگانه هست.فقط هم یک شخصیت داره
وحید جون دانلود کن بازیش قشنگه گرافیکش هم سبکش سل شید واصلا هم بچه گانه نیست در مجموع خیلی باحاله دانلود نکنی ضرر کردی تشکر هم یادت نره راستی اگه تونستی لینک بازی رو مستقیم کن ممنون _________________ .
.
شادی را دلیل باش نه سهیم ، غم را سهیم باش نه دلیل
(زرتشت)
کاربرانی که برای این ارسال از abbassafari تشکر کرده اند a_tabaei
sherlock مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3220 بار در 1106 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 20 ارديبهشت ماه ، 1390 08:52:01
موضوع مطلب:
BIG-BOSS مي نويسد:
sherlock مي نويسد:
BIG-BOSS مي نويسد:
sherlock مي نويسد:
یه مقدار شبیه بازی سامورایی (Soul of the Samurai) پلی استیشن سونی هست!ولی آن فرق داره و دو تا شخصیت داشت که یکیشم دختر هست.
تشکر یادت رفت
دانلود نکردم که؟از رو عکسش گفتم.. بازیش یکم بچگانه هست.فقط هم یک شخصیت داره
وحید جون دانلود کن بازیش قشنگه گرافیکش هم سبکش سل شید واصلا هم بچه گانه نیست در مجموع خیلی باحاله دانلود نکنی ضرر کردی تشکر هم یادت نره راستی اگه تونستی لینک بازی رو مستقیم کن ممنون
خوب شما میتونید از این سایت هایی که لیچ ومستقیم میکنند مثل enterupload..راحت خودتونم مستقیم کنید. واسه لیچ کردن ترافیکتونم مصرف نمیشه..من اینو براتون البته از یه لینک دیگه مستقیم کردن..بازی witcher 2 هست منتظر ان هستم.این جور بازیا زیاد به کار من نمیاد.چنتا بازی هم الان خودم دارم که هیچکدام رو هنوز نتونستم بازیش کنم..