starfox مدیرمحبوب سایت وضعيت: آفلاين 31 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3610 امتياز: 231792 تشکر کرده: 506 تشکر شده 1604 بار در 432 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 26 ارديبهشت ماه ، 1390 08:51:08
موضوع مطلب:
خوب اگر منظورت خود کاور هست که توسط فتوشاپ طراحی میشه..اما کاور آمادش رو میخوای باید psd شون رو گیر بیاری. تو گوگل یک سرچ بزن
download free dvd psd cover
گیر میاری آمادش رو یا میتونی حتی از مغازه ها گیر بیاری بخری..
الان اگر به سایت کاور ما بری میتونی ببینی همشون کاورهاش شبیه هم هستند که کاور اصلی ما psd هست و عکسها باهاش ویرایش میشه
کاربرانی که برای این ارسال از starfox تشکر کرده اند salar_kia, vahidjok
vahidjok کاربر جدید وضعيت: آفلاين 7 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 17 امتياز: 4090 تشکر کرده: 2 تشکر شده 3 بار در 3 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 26 ارديبهشت ماه ، 1390 09:43:27
موضوع مطلب:
starfox
منظور من اون قابی هست که تصویر به صورت 3 بعدی توش قرار میگیره
نگاه کنید تصویر سمت راستی که توی سایت گذاشتید اون چیزیه که من دنبالش میگردم نه خود توضیحات
چون این قالب رو توی سایت های مختلف دانلود دیدم واسه همون فکر کنم یه برنامه چیزی هست که اینو باهاش درست میکنن مثل Insofta Cover Commander
starfox مدیرمحبوب سایت وضعيت: آفلاين 31 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3610 امتياز: 231792 تشکر کرده: 506 تشکر شده 1604 بار در 432 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 26 ارديبهشت ماه ، 1390 10:00:39
موضوع مطلب:
منم دقیقا همینو گفتم. همین قالبی که میگی psd شو بگردی تو اینترنت هست.. خودم قبلا دانلودش کرده بودم.. فکر کنم حداقل بدونید psd یعنی چی؟ همین قابهای سه بعدی رو psd هست و راحت میتونید اضافه یا ویرایشش کنید هر جاشو بخواهید.. سایتهای دانلود هم psd شو دانلود کردند و درست میکنند.. اما اگر میخواهید بسازیدش کار هر کسی نیست و همیشه هم معمولا با فتوشاپ میسازنش..
البته یک نرم افزار هم برای ساختش هست که میتونید دانلودش کنید و باهاش کاورهای سه بعدی بسازید..
Insofta Cover Commander
تو سایت ما بود اما لینکهاش پاک شده.. از لینک زیر میتونی دانلود کنی