amiga داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 9 آذر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 92 امتياز: 20302 تشکر کرده: 13 تشکر شده 70 بار در 38 پست
ارسال شده در:
جمعه، 30 ارديبهشت ماه ، 1390 19:53:18
موضوع مطلب: در خواست راهنمایی : رد تماس افراد ناشناس بدون نصب بلک لیست در نوکیا
سلام دوستان . خوبین ؟؟؟؟
من گوشی نوکیا دارم و میخواستم بدون نصب بلک لیست و توسط برنامه خود گوشی ، شماره های ناشناس رو رد کنم .
یعنی خود گوشی این کار رو واسم بکنه و شماره های ناشناس یا شماره هایی که نمی خوام اشغال باشه
آیا این امکان پذیر هست ؟؟؟؟ اگه هست ممنون میشم که اینجا کمکم کنید .
راستی یکی از دوستام یه چیزایی در مورد اینکه توی تماسها گروه بندی کنم و ...... گفت ولی نمیدونم چطوری ؟؟؟
باز هم ممنون
کاربرانی که برای این ارسال از amiga تشکر کرده اند a_tabaei
akk مدیر انجمن موبایل وضعيت: آفلاين 16 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 738 امتياز: 54050 تشکر کرده: 315 تشکر شده 1016 بار در 417 پست
محل سكونت: ITALY
ارسال شده در:
جمعه، 30 ارديبهشت ماه ، 1390 20:20:39
موضوع مطلب:
1-موضوع ویرایش شد.
2-کل مطلب منتقل شد.
3-ابتدا شما مدل گوشیتون رو بگید شاید براش نرم افزار وجود داشته باشه.
4-لطفادر ایجاد کردن تاپیک:در باره ی موضوع و همچنین محل قرارگیری دقت کافی را مبذول فرمایید. _________________ شاید واسه دنیا یکی باشی
ولی بدون واسه ینفر همه ی دنیاشی
amiga داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 9 آذر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 92 امتياز: 20302 تشکر کرده: 13 تشکر شده 70 بار در 38 پست
ارسال شده در:
جمعه، 30 ارديبهشت ماه ، 1390 20:52:38
موضوع مطلب:
ممنونم از توجه شما .
راستش دوتا گوشی هست که نمی خوام روشون نرم افزار نصب بشه .
البته یکی n95 هست که میشه روش نرم افزار نصب کرد و مال داداشمه .اونم بدون نصب نرم افزار میخواد این کار رو انجام بده .
دومی هم مال یکی از دوستام هست که نمی دونم مدلش چی هست و جاوا پلتفرم هست و نرم افزارای جاوا روش نصب میشه فقط .
اما هر دونفرشون نصب نرم افزار بلد نیستن و جایی هم هستن که دسترسی به اینترنت ندارن .
واسه همین میخوام بدونم ترفندی هست که بدون نصب نرم افزار بشه فقط به یه تعداد خاص از شماره ها جواب داد و بقیه رو خود گوشی رد کنه ؟؟؟؟؟
akk مدیر انجمن موبایل وضعيت: آفلاين 16 مهر ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 738 امتياز: 54050 تشکر کرده: 315 تشکر شده 1016 بار در 417 پست
محل سكونت: ITALY
ارسال شده در:
جمعه، 30 ارديبهشت ماه ، 1390 20:57:11
موضوع مطلب:
amiga مي نويسد:
ممنونم از توجه شما .
راستش دوتا گوشی هست که نمی خوام روشون نرم افزار نصب بشه .
البته یکی n95 هست که میشه روش نرم افزار نصب کرد و مال داداشمه .اونم بدون نصب نرم افزار میخواد این کار رو انجام بده .
دومی هم مال یکی از دوستام هست که نمی دونم مدلش چی هست و جاوا پلتفرم هست و نرم افزارای جاوا روش نصب میشه فقط .
اما هر دونفرشون نصب نرم افزار بلد نیستن و جایی هم هستن که دسترسی به اینترنت ندارن .
واسه همین میخوام بدونم ترفندی هست که بدون نصب نرم افزار بشه فقط به یه تعداد خاص از شماره ها جواب داد و بقیه رو خود گوشی رد کنه ؟؟؟؟؟
شما مطمئن باشید بدون نصب نرم افزار نمیشه شماره های ورودی رو بلاک کرد که دیگه نتونن تماس بگیرن.
حتما باید به کمک نرم افزار های مخصوص اینکا رو انجام داد.
درمورد اون گوشی که گفتین (جاوا هست) بدلیل داشتن سیستم عامل جاوا نمیشه روش نرم افزار بلک لیست نصب کرد _________________ شاید واسه دنیا یکی باشی
ولی بدون واسه ینفر همه ی دنیاشی