adell مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1800 امتياز: 114629 تشکر کرده: 81 تشکر شده 911 بار در 431 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 4 اسفند ماه ، 1388 21:30:50
موضوع مطلب: فیلم سینمایی فوق العاده دیدنی و کمدی بـه روح پـدرم با کارگردانی جواد رضویان
کارگردان : جواد رضویان
موضوع : کمدی
مخاطب : بزرگسال
مدت : 92 دقیقه
بازیگران : جواد رضویان ، یوسف تیموری ، احمد پور مخبر
فریده سپاه منصور ، صبا کریمی ، کیومرث ملک مطیعی
محمود بهرامی ، حسین محب اهری ، کیانوش گرامی ، عباس محبوب
تهیه کننده : سید کمال طباطبایی
خلاصه داستان : روح پدر هوشنگ که مدتی است از دنیا رفته نزد پسرش می آید و از او می خواهد تا بدهی هایش را به چند نفر پرداخت کند که در جریان پرداخت این بدهی ها اتفاقاتی می افتد...
راهنمای دانلود : 1- روی لینک فایل راست کلیک کنید و گزینه Save Target As را انتخاب کنید. 2- در بالای پنجره ی جدید در منوی Save In مقصد فایل را انتخاب کنید سپس در پایین پنجره روی گزینه ی Save کلیک کنید. هم اکنون فایل در مقصد مورد نظر در حال دانلود می باشد. در صورت استفاده از اینترنت سرعت پایین توصیه میشود یکی از برنامه های Download Manager یا Download Accelerator را نصب نمایید. در این صورت هم سرعت دانلود تسریع شده و هم در صورت قطع دانلود، دوباره دانلود جدید از ادامه دانلود قبلی آغاز خواهد شد.
hosain55 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 30 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 34 امتياز: 3536 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 22:40:20
موضوع مطلب:
سلام
منم چون از اين سايت خوشم مياد مي زارم دانلود بشه راستي اسم شما چيه من 30 مرداد عضو شدم تو اين سايت سايت خيلي خوبيه حالا مثلا رضا من بدي نديدم ازش بچه خوبيه واقعا ولي اين آقاي سينا خان يبار با ما لج افتاد ديگه خوب شد ديگه آقا فرزادم كه همه كار اين سايته
واقعا سايت خوبيه دست همه درد نكنه
starfox مدیر و ناظر دلتافوکس وضعيت: آفلاين 31 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3050 امتياز: 154126 تشکر کرده: 353 تشکر شده 747 بار در 333 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 22:50:36
موضوع مطلب:
تا یک چیزی میشه بندازید گردن ما.. در ضمن عادل جان اینطور لینکها رو مستقیم کپی کن تو سایت و روش بنویس لینک زیر را کپی کنید و در مرورگر خودتان پیست کنید تا شروع به دانلود نماید...
آخه الان اینی که گزاشتی دایرکت به سایت میشه
adell مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 22 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1800 امتياز: 114629 تشکر کرده: 81 تشکر شده 911 بار در 431 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 19 اسفند ماه ، 1388 22:57:59
موضوع مطلب:
آقا سینا مطلب و بخون نوشتم در ضمن من که باز می کنم میره برا دانلود
راهنمای دانلود : 1- روی لینک فایل راست کلیک کنید و گزینه Save Target As را انتخاب کنید. 2- در بالای پنجره ی جدید در منوی Save In مقصد فایل را انتخاب کنید سپس در پایین پنجره روی گزینه ی Save کلیک کنید. هم اکنون فایل در مقصد مورد نظر در حال دانلود می باشد. در صورت استفاده از اینترنت سرعت پایین توصیه میشود یکی از برنامه های Download Manager یا Download Accelerator را نصب نمایید. در این صورت هم سرعت دانلود تسریع شده و هم در صورت قطع دانلود، دوباره دانلود جدید از ادامه دانلود قبلی آغاز خواهد شد _________________