Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم افزار: تالار گفتمان

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس :: نمايش موضوعات - بــــچـــــه هـــــای دلــــتــــا فــــوکــــس کــــمـــــکـــــم کــــنـــــیـــــد...........

بــــچـــــه هـــــای دلــــتــــا فــــوکــــس کــــمـــــکـــــم کــــنـــــیـــــد...........

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> انتقاد و پیشنهادها

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

farshidshamsian
مدیر انجمن نرم افزار
مدیر انجمن نرم افزار

وضعيت: آفلاين
24 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 1089
امتياز: 44460
تشکر کرده: 71
تشکر شده 584 بار در 372 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 15:44:12    موضوع مطلب: بــــچـــــه هـــــای دلــــتــــا فــــوکــــس کــــمـــــکـــــم کــــنـــــیـــــد........... پاسخ همراه با اعلان

سلام .من چند وقتی است میخوام برای کامپیوترم که از نوع pc است براش یه سیستم عامل مکینتاش نصب کنم .آخه سیستم عامل مکینتاش ساخت شرکت اپل هستش و فقط روی لب تاپ های اپل نصب میشه .و روی pc نصب نمیشن ولی من شنیدم که سیستم عامل مکینتاش رو دستکاری کردن تا روی کامپیوترهای معمولی هم نصب بشه .اگه جایی دی وی دی مکینتاش +آموزش نصب آن کسی داره حتی برای دانلود لطفا نام اون سایت رو برام بگه .مرسی
MAC OSX SNOW LEOPARD V10.6.2
Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

starfox
مدیرمحبوب سایت
مدیرمحبوب سایت

وضعيت: آفلاين
31 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3610
امتياز: 231792
تشکر کرده: 506
تشکر شده 1604 بار در 432 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 17:55:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

2 روز پیش در سایت گزاشته شد.یک صفحه عقب میرفتی تو سایت میدیدیش.فرمتش هم iso هست...
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> انتقاد و پیشنهادها

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت