|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
farshidshamsian
مدیر انجمن نرم افزار

وضعيت: آفلاين 24 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 1089 امتياز: 44460 تشکر کرده: 71 تشکر شده 584 بار در 372 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 فروردين ماه ، 1389 11:20:02
موضوع مطلب: نرم افزار کم کردن حجم عکس میخواستم (دوباره کمکم کنید) |
|
|
میخوام یه عکس رو حجمش رو بیارم پایین اگه کسی این نرم افزار رو داره برام بزاره ممنون میشم ..
من نمیتونم با microsoft office mnager کار کنم من میخوام مثلا عکس 100 کیلو بایتی رو بکنم 6 کیلوبایت اگه نرم افزار باشه خیلی بهتره..
با اون بلد نیستم...
آخرين ويرايش توسط farshidshamsian در تاريخ چهارشنبه، 11 فروردين ماه ، 1389 11:59:49; دفعات ويرايش در مجموع : 1 مرتبه |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
sherlock
مدیر ارشد دلتافوکس

وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3220 بار در 1106 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 فروردين ماه ، 1389 11:24:32
موضوع مطلب: |
|
|
| خب میتونی باMicrosoft Office Picture Managerاین کاروانجام بدی |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از sherlock تشکر کرده اند |
|
 |
|
sherlock
مدیر ارشد دلتافوکس

وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3220 بار در 1106 پست
|
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 فروردين ماه ، 1389 12:31:06
موضوع مطلب: |
|
|
من ساده ترین راه روگفتم امااگه نرم افزارمی خوای بایدبگم که اینگونه نرم افزارها خیلین که یکیشوبرات میذارم:
نرم افزار فشرده سازی و کم کردن حجم عکس FILEminimizer Pictures
.FILEminimizer Pictures ابزاریست که برای فشرده سازی عکسها با فرمتهای مختلف استفاده میشود تا در عین حفظ کیفیت حجم اشغالی توسط آنها را کاهش دهد.
ویژگیهای قابل توجه این نرم افزار:
- کاهش حجم عکس و تصاویر تا حداکثر ۹۸% , بدون کاهش کیفیت.
- ایجاد قابل توجهی فضای خالی روی سیستم بدون حذف, و فقط از طریق بهینه سازی و فشرده سازی.
- پشتیبانی از فرمتهای مختلف از قبیل JPEG, BMP, GIF, PNG, EMF, TIFF.
- نگهداشتن فرمت اصلی عکس و بدون نیاز به باز کردن فرمتهای .RAR و .ZIP
- قابلیت انتخاب بهترین و مناسبترین روش فشرده ساری از بین چهار گزینه مختلف ارائه شده.
- قابلیت ارسال تصاویر بلافاصله و مستقیما از محیط برنامه , پس از بهینه سازی توسط ایمیل.
- قابلیت جستجو و فشرده سازی تمامی فایلهای عکس و تصاویر در سیستم کامپیوتری شما و همچنین وسائل و شبکه های متصل به آن.
- استفاده از فرایند فشرده سازی گروهی برای پوشه ها, آلبومها و … انتخابی, و اشتراک مستقیم آنها از محیط برنامه با استفاده از ایمیل و دیگر خدمات پخش و انتشار و اشتراک گذاری اینترنتی.
- جلوگیری از اتلاف وقت در هنگام آپلود عکس و تصاویر و کاهش زمان آپلود.
- پشتیبانی از ۴ زبان انگلیسی, آلمانی, فرانسوی و ایتالیایی.
دانلود - با حجم ۵٫۷ مگابایت
یا
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از sherlock تشکر کرده اند |
|
 |
|