iman_s داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 2 بهمن ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 75 امتياز: 5484 تشکر کرده: 26 تشکر شده 14 بار در 5 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 26 خرداد ماه ، 1388 12:10:41
موضوع مطلب: چرا خیلی از فایل ها را در رپیدشیر آپلود نمی کنید؟
سلام
و عرض خسته نباشید به مدیران سایت دلتافوکس.
سایت بسیار بسیار خوبی دارید و مطالب عالی
فقط خیلی از برنامه ها و مطالب را در مگا آپلود آپلود می کنید. اگر میشه هر مطلب را در رپیدشیر هم آپلود کنید تا ماهایی که اکانت داریم راحت بتونیم دانلود کنیم.چون اکانت مگاآپلود ندارم.
البته بنده هم خودم یک سایت آپلود سنتر دارم که خیلی خوب میشه اگر در آن آپلود کنید چون کاملا مجانیه برای همه
firefox کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2074 امتياز: 1285 تشکر کرده: 64 تشکر شده 216 بار در 48 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 26 خرداد ماه ، 1388 12:46:45
موضوع مطلب:
سلام. ببینید این موضوع قبلا بین ماها مطرح شد.ما قبل همه چیز رو لینک مستقیم میکردیم.همه چیز خوب و عالی بود تا اینکه هاست فایلهای ما ویروس گرفت و مجبورن پاک کردیم. بیش از 200 مطلب با لینک مستقیم رو به خاطر یک ویروس از دست دادیم.بعد رفتیم یک جای دیگر آپلود کردیم دیدیم قطع میشه وبیشتر وقتها سایت نصف برنامه هاس یا دانلود نمیشه یا قطع هست. بنابراین تصمیم گرفتیم همه چیز رو بین همه جور هاست تقصیم کنیم. یعنی اگر دقت کرده باشید میبینید که تو انواع هاست ها مانند رپیدششیر و مگاآپلود و مدیافایر و... آپلود کردیم. حتی عکسهامون رو. دقت کنید میبینید عکسهای مطالبمون تو انواع هاست های مختلف آپلود شده آن هم یکی دو تا در میون. چرا؟ اینطوری اگر سروری قطع بشه و یا اختلال چند ساعته داشته باشه فقط چند مطلبمون اختلال پیدا میکنه. حتی عکس مطالب هم همینطور. پس چیز زیادی از دست نمیدیم.حتی اگر یک هاست کلا تعطیل بشه ما برنامه همون چند لینکه هست و ضرر نمیبینیم و هر کس بیاد اگر از این لینک نتونست از لینک هاست دیگر میتونه. بدین ترتیب دیگر مشکلی واسه سایت به وجود نمیاد. رپیدشیر هم تا جایی که بتونیم آپلود میکنیم.اما فقط شما نیستید. خیلی ها در خواست دارند به غیر از رپیدشیر آپلود کنیم.باید به حرف همه توجه کنیم. برای همین در همه جا آپلود میکنیم. _________________ هیچ کس تنها نیست!دلتافوکس!
--------------
Arshian2007 کاربر جدید وضعيت: آفلاين 23 دي ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 43 امتياز: 3864 تشکر کرده: 4 تشکر شده 4 بار در 0 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 26 خرداد ماه ، 1388 19:30:30
موضوع مطلب:
من از خیلی وقت پیش در سایت شما عضو هستم و از مطالب شما استفاده میکنم سایت خوبی دارید ولی چند تا مورد هست که میخوام بگم .
یکی اینکه مطالبتون رو در هر سایتی که می خواهید آپلود کنید ولی به خاطر طرفداری بیش از حد راپید شیر در ایران لطف کنید و حتما در همه پست هاتون یک لینک راپید شیر هم بزارید .
دوم اینکه مطالب سایت شما بیشتر به دانلود بازی , مجله و یا عکس مپردازد اگر میشود بیشتر نرم افزار برای دانلود بگذارید .
با تشکر از شما .