Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم افزار: تالار گفتمان

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس :: نمايش موضوعات - همسر پادشاه اردن هم فتوا صادر کرد!

همسر پادشاه اردن هم فتوا صادر کرد!

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> اخبار سایت

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

javadab2000
مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

وضعيت: آفلاين
6 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3997
امتياز: 6120
تشکر کرده: 1098
تشکر شده 1543 بار در 201 پست

محل سكونت: tehran

ارسال ارسال شده در: شنبه، 8 خرداد ماه ، 1389 23:51:08    موضوع مطلب: همسر پادشاه اردن هم فتوا صادر کرد! پاسخ همراه با اعلان

رانیا" همسر پادشاه اردن که اصرار دارد در مجامع عمومی به صورت بی حجاب ظاهر شود و غالبا همسر خود را در سفرهای سیاسی همراهی می کند در اظهار نظری تاسف بار ضمن عدم تایید حجاب و اینکه زنان در جهان پیشرفته نیازی به حفظ حجاب ظاهری خود ندارند ، گفت : من به خداوند ایمان دارم ، به شریعت اسلام نیز پایبندم و ایمان بخشی مهم از زندگی من است اما به این مهم نیز اعتقاد دارم که زنان مسلمان باید آنچه را در سر دارند حفظ کنند و آنچه در آن موجود است باید مورد حجاب و محافظت قرار گیرد نه سر فیزیکی آنها!!

به گزارش "تابناک"، او که با یک شبکه تلویزیونی آلمانی سخن می گفت ، افزود : این را می خواهم بگویم که آنچه در وجود زنان است مهم است نه آنچه روی سر قرار می گیرد.

"رانیا" 39 ساله همسر عبدالله دوم پادشاه اردن ،دختر یک پزشک فلسطینی است و از سوی برخی از سایت های فمینیست آمریکایی در سال 2010 به عنوان رتبه چهارم زنان زیبای دنیا معرفی شده است.

لازم به ذکر است رانیا تنها همسر یک رئیس جمهور عربی است که از ظاهر شدن با سر برهنه در مجامع عمومی به همراه همسر ابایی ندارد و تا کنون هیچیک از همسران روسای جمهور ، امیران و پادشاهان کشورهای عربی از همراهی زنان خود بدین شکل، در جلسات رسمی خودداری می کرده اند.

salarsalari
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

7 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 642
امتياز: 21506
تشکر کرده: 848
تشکر شده 132 بار در 65 پست

ارسال ارسال شده در: شنبه، 8 خرداد ماه ، 1389 23:58:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Shocked Shocked
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  

Dj_Ark
جاسوس دلتافوکس
جاسوس دلتافوکس

16 بهمن ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 3139
امتياز: 495260
تشکر کرده: 2838
تشکر شده 1367 بار در 532 پست

محل سكونت: IR

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 9 خرداد ماه ، 1389 00:21:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

خيلي جالبه! ميگه به اسلام اعتقاد دارم و ...!!!!!!!!!!! Wink Laughing

همیشه رو به خورشید باش تا سایه های نا امیدی از تو عقب تر باشند...

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> اخبار سایت

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت