arimankan کاربر جدید وضعيت: آفلاين 28 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 9 امتياز: 1024 تشکر کرده: 0 تشکر شده 6 بار در 1 پست
ارسال شده در:
شنبه، 5 تير ماه ، 1389 14:16:43
موضوع مطلب: آموزش ساخت بنر
در ابتدا باید بدانید بنر چیست. بنر یک عکس تبلیغاتی است که در آن مشخصات محصول یا سایت را می نویسند و به مدیران سایتها می دهند تا آن را در سایت خود قرار دهند.مدیران سایتها ممکن است برای قرار دادن بنر شما از شما مبلغی را دریافت کنند یا بنر خود را نیز به شما برای قراردادن در سایتتان بدهند. به روش دوم که متداول تر میباشد تبادل بنر میگویند.
بنر ها سایزهای مختلفی دارند که بعضی از آنها عبارتند از : 468 در 60 ، 120 در 240 ، 88 در 31 و ... (واحد پیکسل) . بنرها دو دسته میباشند : 1-ساده 2-متحرک
بنر ساده مشکل اصلیشان این است که کسی را جذب خود نمی کنند زیرا تصویر متحرک نیست.
از بهم پیوستن چند بنر ساده ( چند عکس غیر متحرک) یک بنر ( تصویر ) متحرک بوجود می آید که به هر کدام از قسمت های آن یک فریم میگویند.
برای ساخت بنر ها روشهای متفاوتی وجود دارد. طراحان حرفه ای بنرها را با استفاده از نرم افزارهایی مانند macromedia flash و ... میسازند.کار با چنین نرم افزارهایی آسان نیست و هر کسی نمیتواند از آنها استفاده کند. ما امروز روشی ساده تر را به شما می آموزیم تا با استفاده از 2 نرم افزار Photoshop و Easy gif animator یک بنر زیبا و جالب طراحی کنید.
شما در ابتدا باید با استفاده از نرم افزار Photoshop دو تصویر ساده (غیر متحرک ) طراحی کنید. مثل زیر:
توجه کنید شاید شما بگویید این دو عکس را میتوان با نرم افزار Paint هم ساخت اما بنده در اینجا کار خاصی با متنها انجام نداده ام.شما میتوانید در فتوشاپ از منوی Layer > Layer Style > Blending Options متن خود را زیباتر کنید.
وقتی این دو عکس را ساختید باید کاری کنید که آنها پشت سر هم نمایش یابند. برای این کار از نرم افزار Easy Gif Animator استفاده کنید.
بعد از افزودن عکس ها Next را بزنید و بعد ...
در تصویر بالا باید مدت نمایش هر عکس را بنویسید (به صدم ثانیه) . برای مثال بنده 8 رو وارد میکنم.بعدش Next بزنید.در مرحله ی بعد هم Next بزنید. و در مرحله ی بعدش هم Finish.
حالا از منوی File > Save As تصویرتون رو Save کنید.
به همین سادگی یه بنر به صورت زیر ساختیم.
عذر میخوام حوصله نداشتم دوباره عکس بگیرم عکسها متاسفانه بعضیاشون کپی رایت سایتم (یوتابایت) رو دارن در پستهای بعدی بهتر عمل میکنم. _________________ بابا این دکمه تشکر رو گذاشتن که شماها فشارش بدین.
sherlock مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3220 بار در 1106 پست
ارسال شده در:
شنبه، 5 تير ماه ، 1389 16:51:44
موضوع مطلب:
من که تازگیها اصلابه توگیرندادم اینو میگی ..درضمن گیردادن من به خاطرایجادتایپیک جدیدبوده والا بارهااعلام کردم تشکرباعث روحیه دادن به دوستانه ...البته زوری هم نیست بستگی به خودافرادداره ...لازم به ذکره پست این دوستمون هم خوب ومفیده وارزش تشکرروداره