هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان:
ايفاي نقش در سريال در مسير زايندهرود تجربه خوبي بود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: پيش از اين كار بازيگري نكرده بودم اما بازي در سريال «در مسير زايندهرود» تجربه خوبي بود.
مهدي جعفرپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به حضور در سريال «در مسير زايندهرود» به عنوان بازيگر اظهار داشت: در اين سريال به عنوان يكي از دوستان مسعود به ايفاي نقش پرداختم.
وي افزود: تا به حال به بازيگري فكر نكرده بودم اما با حضوري كوتاه در سريال «در مسير زايندهرود» به عنوان بازيگر تجربه خوبي در خصوص بازيگري به دست آوردم.
هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان با بيان اينكه علاقهاي به بازيگري نداشتم، تصريح كرد: پيش از اين كار بازيگري نكرده بودم اما مسئولان باشگاه پيشنهاد بازي در اين فيلم را به من ارائه كردند كه من هم قبول كردم.
جعفرپور با اشاره به اينكه از بچگي به فوتبال علاقهمند بودم، گفت: فوتبال عشق من است اما بازيگري را نيز دوست دارم.
به گزارش فارس، در اين سريال تلويزيوني آرش برهاني از تيم استقلال تهران، كريم باقري از تيم پيروزي، وحيد شمسايي از تيم فوتسال ماهان اصفهان و احمد جمشيديان و مهدي جعفرپور از تيم سپاهان به ايفاي نقش پرداختند.
مجموعه تلويزيوني «در مسير زايندهرود» اين روزها از شبكه يك سيما مهمان خانه روزهداران است.
در خلاصه داستان اين سريال آمده است: مهران سارنگ فوتباليست جوان و با آتيه تهراني كه براي عقد قرارداد با يك باشگاه تازه تاسيس به اصفهان سفر كرده، طي تصادف با مسعود مصيب جوان نخبه اصفهاني، با او درگير ميشود و اين آغاز ماجرايي طولاني است.
مجموعه تلويزيوني در مسير زايندهرود به كارگرداني حسن فتحي توليد شده و عليرضا نادري به عنوان نويسنده، مسعود كراني به عنوان مدير تصويربرداري، سعيد ملكان به عنوان طراح چهره پردازي، خسرو كيوانمهر به عنوان مدير صدابرداري، پيام فروتن به عنوان طراح صحنه و لباس، بابك رضاخاني به عنوان تدوينگر، احسان خواجه اميري به عنوان آهنگساز، مجتبي خادمزاده به عنوان مدير برنامهريزي، علي مردانه به عنوان دستيار تهيه، نعمت گودرزوند چگيني به عنوان دستيار تهيه، ناصر فرهاديان فر به عنوان مديريت تداركات و عليرضا احمدي كيا به عنوان مدير توليد در اين پروژه با حسن فتحي همكاري داشتهاند.
منبع فارس نیوز