Deltafox For The Game - مرجع بزرگ دانلود بازی و نرم افزار: تالار گفتمان

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس :: نمايش موضوعات - هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان: ايفاي نقش در سريال در مسير زاينده‌رود تجربه خوبي بود.

هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان: ايفاي نقش در سريال در مسير زاينده‌رود تجربه خوبي بود.

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> اخبار سایت

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

SetarehShab
مدير کل انجمن
مدير کل انجمن

وضعيت: آفلاين
21 مرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 7833
امتياز: 245284
تشکر کرده: 3405
تشکر شده 3562 بار در 966 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 11:54:49    موضوع مطلب: هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان: ايفاي نقش در سريال در مسير زاينده‌رود تجربه خوبي بود. پاسخ همراه با اعلان

هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان:
ايفاي نقش در سريال در مسير زاينده‌رود تجربه خوبي بود

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: پيش از اين كار بازيگري نكرده بودم اما بازي در سريال «در مسير زاينده‌رود» تجربه خوبي بود.

مهدي جعفرپور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به حضور در سريال «در مسير زاينده‌رود» به عنوان بازيگر اظهار داشت: در اين سريال به عنوان يكي از دوستان مسعود به ايفاي نقش پرداختم.
وي افزود: تا به حال به بازيگري فكر نكرده بودم اما با حضوري كوتاه در سريال «در مسير زاينده‌رود» به عنوان بازيگر تجربه خوبي در خصوص بازيگري به دست آوردم.
هافبك تيم فوتبال سپاهان اصفهان با بيان اينكه علاقه‌اي به بازيگري نداشتم، تصريح كرد: پيش از اين كار بازيگري نكرده بودم اما مسئولان باشگاه پيشنهاد بازي در اين فيلم را به من ارائه كردند كه من هم قبول كردم.
جعفرپور با اشاره به اينكه از بچگي به فوتبال علاقه‌مند بودم، گفت: فوتبال عشق من است اما بازيگري را نيز دوست دارم.
به گزارش فارس، در اين سريال تلويزيوني آرش برهاني از تيم استقلال تهران، كريم باقري از تيم پيروزي، وحيد شمسايي از تيم فوتسال ماهان اصفهان و احمد جمشيديان و مهدي جعفرپور از تيم سپاهان به ايفاي نقش پرداختند.
مجموعه تلويزيوني «در مسير زاينده‌رود» اين روزها از شبكه يك سيما مهمان خانه‌ روزه‌داران است.
در خلاصه داستان اين سريال آمده است: مهران سارنگ فوتباليست جوان و با آتيه تهراني كه براي عقد قرارداد با يك باشگاه تازه تاسيس به اصفهان سفر كرده، طي تصادف با مسعود مصيب جوان نخبه اصفهاني، با او درگير مي‌شود و اين آغاز ماجرايي طولاني است.
مجموعه تلويزيوني در مسير زاينده‌رود به كارگرداني حسن فتحي توليد شده و عليرضا نادري به عنوان نويسنده، مسعود كراني به عنوان مدير تصويربرداري، سعيد ملكان به عنوان طراح چهره پردازي، خسرو كيوان‌مهر به عنوان مدير صدابرداري، پيام فروتن به عنوان طراح صحنه و لباس، بابك رضاخاني به عنوان تدوينگر، احسان خواجه اميري به عنوان آهنگساز، مجتبي خادم‌زاده به عنوان مدير برنامه‌ريزي، علي مردانه به عنوان دستيار تهيه، نعمت گودرزوند چگيني به عنوان دستيار تهيه، ناصر فرهاديان فر به عنوان مديريت تداركات و عليرضا احمدي كيا به عنوان مدير توليد در اين پروژه با حسن فتحي همكاري داشته‌اند.
منبع فارس نیوز
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب  

mrahee
کاربر طلایی دلتافوکس
کاربر طلایی دلتافوکس

13 تير ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 1269
امتياز: 44900
تشکر کرده: 145
تشکر شده 400 بار در 89 پست

محل سكونت: رودسر

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 25 مرداد ماه ، 1389 12:55:13    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

شرمنده ما تلوزیون نداریم....تا حالا هم اینو ندیدیم.. Shocked
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب  

Barselon
کاربر جدید
کاربر جدید

26 مرداد ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 26
امتياز: 614
تشکر کرده: 9
تشکر شده 5 بار در 1 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 26 مرداد ماه ، 1389 11:05:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

راست میگه منم تو فیلمه دیدمش ولی اسمش رو نمی دونم ولی الان فهمیدم

asef007
کاربر نقره ای دلتافوکس
کاربر نقره ای دلتافوکس

10 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 752
امتياز: 18012
تشکر کرده: 83
تشکر شده 201 بار در 20 پست

محل سكونت: زیر آسمان خدا

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 26 مرداد ماه ، 1389 12:37:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

از هافبک تیم ما هم خواسته بودن در مسیر گردباد بازی کنه ولی چون سرش شلوغ بود نتونست Confused Confused Confused
Mad

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

انجمن بزرگ نرم افزار دلتافوکس صفحه اول انجمن -> تالار گفتمان دلتافوکس -> اخبار سایت

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت