sherlock مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3219 بار در 1105 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 15 شهريور ماه ، 1389 17:31:21
موضوع مطلب: زن بعد از 4 روز زندگي مهريه 2 هزار سكهاي را درخواست كرد!!!
خبرگزاري فارس: زني به دادگاه آمد و بعد از اينكه 4 روز با شوهرش زندگي كرده مهريهاش كه 2 هزار سكه بود را درخواست كرد
به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني 28 ساله به دادگاه خانواده شهيد محلاتي آمد و دادخواست مهريه خود را ارائه كرد
اين زن در حضور رئيس شعبه 236 اين مجتمع قضايي خانواده يك بيان كرد: مهريهام كه دو هزار سكه بهار آزادي است، ميخواهم
وي ادامه داد: شوهرم وضع مالي خوبي دارد ولي يك ريال هم به من روا ندارد ميخواهم حقم را از او بگيرم تا حساب كار دستش بيايد
زن با بيان اينكه 4 روز است كه با هم زير يك سقف زندگي ميكنيم، گفت: اگر شوهرم مهريهام را بدهد، مرا بيشتر دوست داشته و توجه بيشتري به من خواهد داشت
وي بيان كرد: من فقط مهريهام را ميخواهم و تمايلي به جدا شدن از او ندارم چرا كه فقط خسيس است و بايد هر كاري كه ميخواهم بكند
مرد 33 ساله در دادگاه حضور داشت و گفت: من نميتوانم اين مهريه را بدهم و درخواست اعسار و تقسيط دارم
وي ادامه داد: همسرم بسيار خودخواه است كه بعد از 4 روز از من اين درخواست بزرگ را ميكند
مرد بيان كرد: من از اينكه اين مهريه را به نامش كردم بسيار پشيمانم و حاضرم زندان بروم ولي مهريهاش را ندهم
زن تصريح كرد: من مهريهام را ميخواهم و اگرنه هم با اينكه قصد جدايي ندارم ولي حاضرم به زندان برود.قاضي رسيدگي كننده به اين پرونده با توجه به مدارك و اموال مرد، او را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد