sahand داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 1 اسفند ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 52 امتياز: 1200 تشکر کرده: 0 تشکر شده 9 بار در 1 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 6 فروردين ماه ، 1388 16:40:51
موضوع مطلب: آموزش دستکاری آمار بازدید نیوک
با سلام. آقا تو سایت نیوک که جواب نمیدید. خیلی جاها هم جواب نمیدهند. شما که سایتتون تنها سایتی هست که قوانین رو له میکنید . حد اقل اینجا توضیح بدید چطور باید آمار بازدید رو مثل بعضی سایتهای نیوک دستکاری کرد؟ میخوام مثل بعضی سایتها آمار رو زیاد کنم. تو نیوک نمیگید اینجا که میشه بگید؟
shxxxx کاربر جدید وضعيت: آفلاين 9 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 110 تشکر کرده: 1 تشکر شده 1 بار در 1 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 فروردين ماه ، 1388 12:16:39
موضوع مطلب:
دوست عزیز این کار خلاف هست و اموزشی در این مورد داده نمیشه و نباید بدن من خودم بلدم اما اصلا انجام نمیدم چون ارزش نداره امارت رو میکنید 10000 بازدید اما تعداد نفرات انلاین 3 نفر خوب تابلو هست این پس بیخیال شو
کاربرانی که برای این ارسال از shxxxx تشکر کرده اند firefox
firefox کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2074 امتياز: 1285 تشکر کرده: 64 تشکر شده 216 بار در 48 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 9 فروردين ماه ، 1388 12:27:02
موضوع مطلب:
shxxxx مي نويسد:
دوست عزیز این کار خلاف هست و اموزشی در این مورد داده نمیشه و نباید بدن من خودم بلدم اما اصلا انجام نمیدم چون ارزش نداره امارت رو میکنید 10000 بازدید اما تعداد نفرات انلاین 3 نفر خوب تابلو هست این پس بیخیال شو
سر کی رو میخواهید کلاه بزارید سهند جان؟ خودتون؟ خوب shx حق داره. فایده ای نداره تقلب کردن تو امار. تقلب کردن کاری نداره اما خوب آموزشش رو اگه بدیم از فردا همه آمارشون رو تقلبی میکنن!
کاربرانی که برای این ارسال از firefox تشکر کرده اند shxxxx
hojjatele کاربر جدید وضعيت: آفلاين 14 آذر ماه ، 1390 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 16 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 14 آذر ماه ، 1390 17:19:56
موضوع مطلب:
بالا بردن تعداد بازدید ، تعداد اعضای روزانه ، تعداد اعضای آنلاین ، تعداد غیر عضو های آنلاین ، تعداد بازدید پست ، امتیاز پست ، تعداد رای ها در نظرسنجی و ...