sherlock مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3219 بار در 1105 پست
ارسال شده در:
شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 02:09:52
موضوع مطلب: توبه جمعی ازهنرمندان شبکه فارسی وان
بازیکنان سریال سفری دیگر ..به نمایندگی از شبکه فارسی وان از درخواست رفع پارازیت ها و از سرگیری پخش مجدد برنامه های فارسی وان را داشتند. در این دیدار سالوادور سرینسا با بیان این که برای ایفای این نقش ار عده ای از بزرگان اجازه گرفتم که ایرادی نداشته باشه ایشان فرمودند که برای جعبه جادویی موردی ندارد و من نیز با تکیه بر این اجازه و به قصد سرگرم کردن بانوان محترم کشورمان نقش را پذیرفتم.
یکی دیگر از بازیکنان این سریال که نقشی منفی را در این فیلم ایفا میکرد با بیان ایکه بعد از این فیلم متنبه شده و توبه کرده بیان کرد که من (آندرس) از همینجا اعلام میکنم که پس ار این در هیچ فیلمی زن های برادران دینی هود را ندزدیده و سعی دراصلاح جامعه می نمایم تا مملکت را از فساد رها کنم .
بدلیل بی ریابودن ایشان به درخواست سالوادوریاهمون اسمال تصاویرسیکوریتی گذاشته شد
Vorujak کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3030 امتياز: 193624 تشکر کرده: 630 تشکر شده 792 بار در 88 پست
محل سكونت: بن بست +18
ارسال شده در:
شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 07:29:58
موضوع مطلب:
اینا دیگه آخره مورده _________________ Sie wollen mich Ngyrh Schicksal.
Nachdem Sie weg sind ich Angst zu sterben.
Wenn meine Erinnerung Ich erinnere mich an Sie dreht.
Zumindest meine Erinnerungen an dich gehen
mahmood_601 داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 26 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 82 امتياز: 15224 تشکر کرده: 43 تشکر شده 9 بار در 3 پست
ارسال شده در:
شنبه، 9 مرداد ماه ، 1389 13:06:48
موضوع مطلب:
نه خوشم اومد ازت خیلی با حال بود . من یه نظر دارم به اینا که توبه کردن این عکسارو گرفتن بگو بیان دوباره فیلم و بسازن تا به مجازه این بچه زپرتی های سایت که 24 ساعته واسه خود نمایی گیر میدن به این شبکه خوش بیاد بلکه دست از سرشون برداشتن.