rezakhakpour داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 11 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 171 امتياز: 16498 تشکر کرده: 7 تشکر شده 21 بار در 16 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 18 بهمن ماه ، 1389 23:59:18
موضوع مطلب:
تو لينوکس اگه اتصال به اينترنت با بلوتوث رو بلد بودم.
بدون معطلي ميرفتم ابونتو يا کوبونتو ويا پارسيکس رو نصب ميکردم.
نسخه ليندوز هم بخاطر نصب شدن برنامه هاي ويندوز ولينوکس خيلي باحاله
البته من فقط چندتا ابونتو و کوبونتو وپارسيکس دارم وليندوز ندارم _________________ بهترين ها را تجربه كنيد
highhit کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 12 آبان ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1074 امتياز: 23156 تشکر کرده: 51 تشکر شده 239 بار در 207 پست
محل سكونت: بیا,بیا,بیا,یکم کنار,خب!
ارسال شده در:
سه شنبه، 19 بهمن ماه ، 1389 00:25:53
موضوع مطلب:
فقط لینوکس اونم با واین خوبیش اینه که اطلاعاتت رو با نرم افزار های جاسوسی برای شیطان بزرگ !!! ارسال نمیکنه _________________ کار ما/شاید این است/که میان گل نیلوفر و قرن/
پی آواز حقیقت برویم/
roolygta داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 10 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 141 امتياز: 15736 تشکر کرده: 3 تشکر شده 43 بار در 32 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 19 بهمن ماه ، 1389 17:08:29
موضوع مطلب:
بنده به عنوان کسی که چند سالی هست چند سکویی برنامه نویسی میکنم اعلام میکنم لینوکس حالا حالا ها به هیچ جا نمیرسه چون انسجام نداره..همین الانش بیش از 300 نوع لینوکس رسمی داریم حالا غیر رسمیاش که الله اعلم!!
لینوکس یه زمانی تو امنیت و سرعت از ویندوز پیشی گرفته بود ولی با خرجهایی که مایکروسافت کرد رسما لینوکس پر !!
در ثانی از لحاظ تکنولوژي های نرم افزاری که در ویندوز به کار رفته بدون تعصب میگم ویندوز 10 سال جلوتر از لینوکس و مکینتاش اپله......
کاربرانی که برای این ارسال از roolygta تشکر کرده اند sherlock
sherlock مدیر ارشد دلتافوکس وضعيت: آفلاين 23 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5260 امتياز: 414990 تشکر کرده: 3260 تشکر شده 3220 بار در 1106 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 19 بهمن ماه ، 1389 17:43:33
موضوع مطلب:
roolygta مي نويسد:
بنده به عنوان کسی که چند سالی هست چند سکویی برنامه نویسی میکنم اعلام میکنم لینوکس حالا حالا ها به هیچ جا نمیرسه چون انسجام نداره..همین الانش بیش از 300 نوع لینوکس رسمی داریم حالا غیر رسمیاش که الله اعلم!!
لینوکس یه زمانی تو امنیت و سرعت از ویندوز پیشی گرفته بود ولی با خرجهایی که مایکروسافت کرد رسما لینوکس پر !!
در ثانی از لحاظ تکنولوژي های نرم افزاری که در ویندوز به کار رفته بدون تعصب میگم ویندوز 10 سال جلوتر از لینوکس و مکینتاش اپله......
خوب توتله افتادی روح ال.. خیلی منتظربودم بیای نظربدی...یادته ان تاپیکه چقدردرموردخواص لینوکس گفتی وگفتی ویندوزبسال هست وفلان...چی شده الان ؟ان تاپیکه تاثیرخودشوگذاشته مثل اینکه...طرفدارویندوزشدی؟خوب توسرعت ویندوزانصافاحرکت لاکپشتی داره...ولی درحالت کلی ویندوزجاافتاده ترازبقیه سیتم عامل ها(لینوکس ومک وسولاریس )هستش
کاربرانی که برای این ارسال از sherlock تشکر کرده اند Dj_Ark
roolygta داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 10 شهريور ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 141 امتياز: 15736 تشکر کرده: 3 تشکر شده 43 بار در 32 پست
ارسال شده در:
سه شنبه، 19 بهمن ماه ، 1389 17:58:25
موضوع مطلب:
sherlock مي نويسد:
roolygta مي نويسد:
خوب توتله افتادی روح ال.. خیلی منتظربودم بیای نظربدی...یادته ان تاپیکه چقدردرموردخواص لینوکس گفتی وگفتی ویندوزبسال هست وفلان...چی شده الان ؟ان تاپیکه تاثیرخودشوگذاشته مثل اینکه...طرفدارویندوزشدی؟خوب توسرعت ویندوزانصافاحرکت لاکپشتی داره...ولی درحالت کلی ویندوزجاافتاده ترازبقیه سیتم عامل ها(لینوکس ومک وسولاریس )هستش
سلام بله بنده از لینوکس حمایت کردم و همچنان هم میکنم چون تنها راه نجات کشورهایی مثل ما لینوکسه !!! ولی لینوکس و مکینتاش به طور کل تقلیدی از ویندوز محسوب میشن و وویندوز یه ابر قدرت و یک سیستم عامل ساحب سبکه از لحاظ امنیت که فک میکنی برای مایکروسافت کاری داره کاربری روت تعریف کنه و نظام فعلی ویندوز رو بهم بزنه ولی این کار احمقانست و ضربات زیادی به رابط کاربری و قسمت های دیگه ویندوز میزنه! با این همه نرما فزار امنیتی برای ویندوز دیگه فک نکنم نیازی برای این کارا باشه در ثانی با ورود ویندوز 8 یه انقلاب در امنیت و سرعت و گرافیک در جهان کامپیوتر رخ میده که فک کنم اپل و گوگل(گوگل جدیدا به جنبش اپن سورس و لینوکس پیوسته مثلا میخواد مایکروسافت رو شکست بده ) دچار شوک روحی بشن سال 2012!!
و از لحاظ سرعت هم با توجه به رابط کاربری ویندوز که از کا دی ای لینوکس همه پیشرفته تره سرعت بسیار عالی و قابل قبوله در حالی که اکثر نسخه های لینوکس از محیط پیشفرض گنوم که خیلی سادست استفاده میکنن و اتفاقا با همون گنوم هم مشکل سرعت دارن من خودم همین الان دارم از تو لینوکس اوپن سوزه که دکستاپش کا دی ای هست این کامنت رو برات مینویسم و رو لپ تا پم اوبونتو در کنار ویندوز نصبه با اینکه گنوم هست بازم مشکل سرعت داره!!
سرعت سونم خیلی بیشتره با اینکه کلی نر افزار روش نصبه..