firefox کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2074 امتياز: 1285 تشکر کرده: 64 تشکر شده 216 بار در 48 پست
ارسال شده در:
پنجشنبه، 3 بهمن ماه ، 1387 02:04:29
موضوع مطلب: درخواستیها
با سلام خدمت همه دوستان.در این تاپیک شما میتونید درخواستی های خودتون رو مثل فیلم,موزیک,آهنگ,عکس ,کلیپ و...بدید تا در صورت موجود بودن برای شما بگزاریم.با تشکر
omidtorres داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 14 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 10802 تشکر کرده: 35 تشکر شده 38 بار در 22 پست
محل سكونت: تهران
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 فروردين ماه ، 1388 17:38:18
موضوع مطلب:
سلام اول باید از مدیران سایت تشکر کنم واقعا سایت خوبی دارین
میخواستم اگه میشه یه بخش فول البوم خوانندگان قدیمی روهم بذارین _________________ من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت وخواری پی شبنم نمیگردم
firefox کاربر طلایی دلتافوکس وضعيت: آفلاين 28 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 2074 امتياز: 1285 تشکر کرده: 64 تشکر شده 216 بار در 48 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 23 فروردين ماه ، 1388 18:22:28
موضوع مطلب:
ممنون آقای omidtorres . راستش تو همین فکر هم هستیم.منتهی چون ما سایت موزیک نیستیم برای همین بیشتر رو کل آلبوم تمرکز میکنیم که سایتهای دیگر اینکارو نمیکنند. یعنی با وجود این همه سایت موزیک باور کنید خود منم ندیدم ازیک خواننده ای آلبوم بزارند و همش دنبال آهنگهای جدید تکی هستند و تا یکی شونم میزاره بقیه همینطوری کپی پیس میکند. در تنیجه این همه خواننده که تو جهان هست فراموش میشه. برای همین قسمت آلبوم های موزیک ما خیلی طرفدار پیداکرده و به زودی بخش فول آلبوم های قدیمی ایرانی سایت هم حتما شروع به فعالیت میکنه و چون در انجمن میشه آلبوم ها رو به صورت لیستی بزاریم و همه ببینند در همین انجمن هم میزاریم. با تشکر از همه کاربران دلتافوکس _________________ هیچ کس تنها نیست!دلتافوکس!
--------------
کاربرانی که برای این ارسال از firefox تشکر کرده اند omidtorres
omidtorres داره خودمونی میشه وضعيت: آفلاين 14 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 145 امتياز: 10802 تشکر کرده: 35 تشکر شده 38 بار در 22 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 13 ارديبهشت ماه ، 1388 10:57:22
موضوع مطلب:
سلام
من هم درخواست دارم هم پیشنهاد
درخواست:اگه میشه تعدادی برنامه هم برای گوشی های اریکسون بذارین اکثر برنامه ها برای نوکیاست
پیشنهاد:اگه یه بخش برای بحث درباره فوتبال وتیم های ایرانی وخارجی بذارین حتما طرفدارهای زیادی داره ومحبوبیت سایت و ازاین هم بیشتر میکنه :
P
باتشکراز مدیرسایت _________________ من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت وخواری پی شبنم نمیگردم
ارسال شده در:
يكشنبه، 13 ارديبهشت ماه ، 1388 11:54:36
موضوع مطلب:
در مورد قسمت برنامه های اریکسون چشم. در اولین فرصت. در مورد فوتبال و یا ... هم میتونید در بخش بحث و گفتگوی آزاد خودتون حتی ایجاد کنید _________________ هیچ کس تنها نیست!دلتافوکس!
--------------
کاربرانی که برای این ارسال از firefox تشکر کرده اند omidtorres
hatef کاربر نقره ای دلتافوکس وضعيت: آفلاين 30 فروردين ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 703 امتياز: 41462 تشکر کرده: 89 تشکر شده 559 بار در 24 پست
ارسال شده در:
يكشنبه، 13 ارديبهشت ماه ، 1388 17:29:04
موضوع مطلب:
سلام ... اگه میشه بازی های فارسی شده (دارینوس) رو برای دانلود قرار بدید.مثل سیمز و سیمز سیتی و جمهوری و.....که واقعاً علی هستند.
(البته COD5 رو یک بار گزاشتید ولی اگه فارسی شدش رو بزارید خیلی بهتره.)
من اکثر صفحه هاتون رو دیدم ...از سایت عالیتون نهایت تشکر رو دارم.
ارسال شده در:
يكشنبه، 13 ارديبهشت ماه ، 1388 17:54:58
موضوع مطلب:
بازی های دارینوس!!رسما بگید میخواهید همه شرکت ها رو جون ما بندازید دیگه!! شکایت هم البته کنند به جایی نمیرسند چون سرور ما کپی رایت رو میتونه نقض کنه و کسی هم کاری نمیتونه کنه . یک مژده هم من بدم. سرور مخصوص ما انشالا داره راه اندازی میشه و از این به بعد فکر کنم تا آنجا که بشه لینک مستقیم میزاریم.حتی فایلهای حجیم رو. البته الان هم میتونیم اما خوب مشکل فضا نیست مشکل خود برنامست که داره ته میکشه . ولی واسه این بازی دارینوس یک فکری هم میکنیم. تا الن که دیگه مورد تنفر خیلی ها بودیم فقط به خاطر همین کارهامون که رایگانه و کاسبی خراب کنه . در مورد این علی هم نظری ندارم _________________ هیچ کس تنها نیست!دلتافوکس!
--------------
ارسال شده در:
دوشنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1388 23:21:08
موضوع مطلب:
چشمتون بی بلا
من در سایت های زیادی عضو هستم ولی کمتر مدیری اینقدر با حاله(جوگرفتم زود پسرخاله شدم ) _________________ من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت وخواری پی شبنم نمیگردم
ارسال شده در:
دوشنبه، 14 ارديبهشت ماه ، 1388 23:24:35
موضوع مطلب:
مثله ای نداره. دوست داشتی خشک هم میشیم ما تا وقتی به کسی بی احترامی نشه با همه پسر خاله هستیم و دوست. اینجا مدیر و کاربر نداریم. منتهی گفتم تا وقتی کسی جنبش رو از دست بده و زیادی دیگر شورش رو در بیاره برخورد میکنیم. امیدواریم همه به هم احترام بزاریم و دوستانه باشیم _________________ هیچ کس تنها نیست!دلتافوکس!
--------------
ارسال شده در:
چهارشنبه، 16 ارديبهشت ماه ، 1388 19:42:09
موضوع مطلب:
بابا والا ما قبلا مشکل هاست داشتیم. الان مشکل هاستمون برطرف شده. منتهی کسی نیست آپلودش کنه. الانم موقع کنکور و امتحاناته مدیرامون نیستن. من بدبخت دست تنهام. خوب نمیرسم. گفتم و به گفتمم عمل میکنم. منتهی دست تنهام چیکار کنم. اگر کسی بازی فارسی داره و میتونه آپلود کن هلطفا بگه بهش هاست بدیم آپلود کنه _________________ هیچ کس تنها نیست!دلتافوکس!
--------------